- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
Postas99 #23589 üzenetére
Jaa, így értem a dolgot.
Amikor én ezt évekkel ezelőtt vettem, akkor örültem, hogy olcsó (200€) és mindent tud. Tesztet egyáltalán nem néztem róla. Vagy másról. Egyszerűen gondoltam, olyan rossz csak nem lehet.
Minden nap nem használom, de karácsony előtt összeforrasztottam vele egy világítós karácsonyfát rengeteg leddel.
Meg összeforrasztottam egy kis csillagot is, amin csak SMD alkatrészek voltak, azon sok SMD LED-del.
Jól használhatónak tűnt. (Egy mikroszkóp kellene még nagyon.)
Ennek az állomásnak még nem az említett márka a neve. Gondolom valami korábbi modell vagy valaki felvásárolta a terveket, engedélyeket.
Én is szívesen forrasztanék JBC állomásokkal, de 4000€-t nincs kedvem kiadni azért, mert néha használatba veszem valamelyik részét.
Ami kicsit zavaró benne és nagyon megszoktam a melóhelyen, hogy ezen nincs alvó és hibernáló mód. Azt nagyon hasznosnak találom. Illetve a JBC pákahegyek és azok cserélése menet közben egy teljesen más kategória. Pont a napokban nézegettem, hogy valamit újítanék, esetleg akár használtan, de egy két eszközös JBC is 700€ és akkor arra semmilyen garancia nincs. És csak forrasztani tud, ónszívó rész nincs.
Tavaly vagy tavaly előtt sikerült 60-80€ körül beszereznem egy ónszívó állomást is, ami szintén jól működik az ára ellenére. Ez is valami noname Ez sem egy JBC, nem olyan kényelmes, de sokkal egyszerűbb egy egérgomb cseréje, mint manuális ónszívóval vagy ónharisnyával vacakolni.
Én is szeretem a jó cuccokat, de itthon nagyon mérlegelem, hogy mennyit használom és, hogy tényleg kell e az nekem vagy épp jó e az, ami van. A komoly cuccoknak komoly az áruk is.
A rengeteg tesztnek hála sokkal kevesebb pénzt tud kidobni az ember, mint korábban bármikor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos. 1 Év Garanciával!
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB 100% Akku Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest