Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vargalex

félisten

válasz Postas99 #23589 üzenetére

Az első videót néztem. Az én Kraft & Dele állomásom hőmérséklet kijelzése pont úgy működik, mint a bal oldali kék állomásé.

• JulianSinulf

őstag

válasz Postas99 #23589 üzenetére

Jaa, így értem a dolgot.
    Amikor én ezt évekkel ezelőtt vettem, akkor örültem, hogy olcsó (200€) és mindent tud. Tesztet egyáltalán nem néztem róla. Vagy másról. Egyszerűen gondoltam, olyan rossz csak nem lehet.
    Minden nap nem használom, de karácsony előtt összeforrasztottam vele egy világítós karácsonyfát rengeteg leddel.
    Meg összeforrasztottam egy kis csillagot is, amin csak SMD alkatrészek voltak, azon sok SMD LED-del.
    Jól használhatónak tűnt. (Egy mikroszkóp kellene még nagyon.)
    Ennek az állomásnak még nem az említett márka a neve. Gondolom valami korábbi modell vagy valaki felvásárolta a terveket, engedélyeket.
    Én is szívesen forrasztanék JBC állomásokkal, de 4000€-t nincs kedvem kiadni azért, mert néha használatba veszem valamelyik részét.
    Ami kicsit zavaró benne és nagyon megszoktam a melóhelyen, hogy ezen nincs alvó és hibernáló mód. Azt nagyon hasznosnak találom. Illetve a JBC pákahegyek és azok cserélése menet közben egy teljesen más kategória. Pont a napokban nézegettem, hogy valamit újítanék, esetleg akár használtan, de egy két eszközös JBC is 700€ és akkor arra semmilyen garancia nincs. És csak forrasztani tud, ónszívó rész nincs.
    Tavaly vagy tavaly előtt sikerült 60-80€ körül beszereznem egy ónszívó állomást is, ami szintén jól működik az ára ellenére. Ez is valami noname Ez sem egy JBC, nem olyan kényelmes, de sokkal egyszerűbb egy egérgomb cseréje, mint manuális ónszívóval vagy ónharisnyával vacakolni.
    Én is szeretem a jó cuccokat, de itthon nagyon mérlegelem, hogy mennyit használom és, hogy tényleg kell e az nekem vagy épp jó e az, ami van. A komoly cuccoknak komoly az áruk is.
    A rengeteg tesztnek hála sokkal kevesebb pénzt tud kidobni az ember, mint korábban bármikor.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés