- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
senior tag
Valahogy úgy, ugye ez egy "mindenre is jó" távirányító amivel kisautót, repülőt mijaf@szt és akár hajót is tudsz távirányítani. De gondolom, hogy ezek nem egyszerre hanem firmware csere után tudják a saját cuccukat.
A leírás megértése után (leteszi a hajót a vízre -- majd elindítja balra és jobbra - tehát pozicionál ezt a koordináta pontot megjegyezteti mint kiindulási pont) úgy gondoltam, hogy ehhez a fenti video adja az alap igazságot. Mondjuk a video URL-jében levő WEB oldalon azt nem találtam meg, hogy a firmware-t hogy cseréled, és honnan töltöd le. De támpont volt, hogy megértettem a vezérlő kvázi programozását az RC távirányítós kishajó koordinátáihoz. A video bemutatja ugyanazt a folyamatot amit Gerliger is megpróbált leírni.De a legnagyobb baj, hogy hiányzik a legfontosabb, hogy a másik horgászt megkérdezze, hogy az övé hogy néz ki, fotók a hajóról a távirányítóról, főleg a kijelzőről bekapcsoláskor és utána, verziószám a távirányító vezérlő programról satöbbi, hol vette, vagy ki rakta össze... valami amiből tényleg megvan a háttér infó. A kishajó hogy néz ki, mert a videó alapján amit linektem ott van egy kinyitható alja a hajónak, tehát ha neki nem ilyen van hanem más hajója aminek ki sem nyitható az alja, akkor azzal nem is biztos hogy értemes szórakozni. Szóval addig ez a dolog felejtős ha nincs meg hozzá több infó. Az sem tudjuk, hogy az ő távirányítója ugyanazt a képet adja-e mint a másik horgászé. Tehát már ez is egy buktató.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL T40 EMC Szerver
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged