- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Én még csak tervezem.
Odáig már eljutottam, hogy a sima WiFiserverrel (vagy ha jobban tetszene sima C fájlkezeléssel) tudjam a websocketot használni, ne kelljen hozzá a spéci szerver, mert én nem nagyon szeretem a valaki által megírt, és néha alig, néha rosszul dokumentált könyvtárakat.
Odáig már eljutottam, hogy a
- WEB lap létrehozza a socketot,
- megnyitja
- Gombbal elküld valamit a szervernek,
- Ha a szerverről érkezik valami azt feldolgozza (jelenleg kiírja)
- A lezáráskor lezárja.Külön szálon fut, hogy semmit ne zavarjon, ne is látszódjék különösebben:
thread thread_loop(loop);
thread_loop.join(); // wait thread_loop end
Az ESP32 programja megnézi a kliens (Firefox) által küldött kérés első várakozó karakterét beolvasás nélkül:
(client.peek())
, majd ez alapján eldönti (case), hogy mit kell csinálni,
és azt megcsinálja, azaz
- bejelentkezett a Firefox, hogy kéri a WEB lapot, akkor azt kell elküldeni,
- vagy WEBsocket módon kíván csatlakozást, ha már a html csatlakozás megtörtént,
- Vagy jön egy adatcsomag a Firefoxról,
- vagy éppen én akarok valamit küldeni.(ez persze nem a FF-ról jön :-) )Ezeket csak azért írtam le, hogy ha valakinek szintén olyan mániája támadna, mint nekem, akkor nagyjából sejtse, miket kell megcsinálni.
Jelenleg működik, de még az értelmes alkalmazásra (hőmérséklet figyelés, fűtés állítása csuszkával) még nincs átültetve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Asus Rog Strix G16
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest