- eBay segítség kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
Eléggé körbejártam a témát, egyértelműen proci hiba. Volt amelyik lapon próbaképpen lecseréltük a procit, természetesen jó is lett. Amúgy az USB hibás proci is használható - szinte minden olyan projekthez amihez nem kell az USB. Ja, és hőmérő sincs ezekben a procikban (az eredetiben van - és kiolvasható).
Még egy érdekesség: A saját WhitePill lapokra STM32F101 proci került (mert olcsón tudtam venni egy pár darabot). Ez elvileg USB nélküli, 36MHz-es proci. Gyakorlatilag viszont mindegyiken működik az USB, és akár 150MHz-en is mennek. Feltételezhetően a gyártó így feliratozta, mert éppen 101-es procira volt igény... vagy csak nem ment át valamilyen teszten - de nem tudom min, mert a kinai 103-as prociknál ezek sokkal jobbak. -
Postas99
senior tag
Sajnos tényleg a fake chip a gond. Olyannyira, hogy az ST régóta tud róla.
[BluePill]Sajna ez nem csak az ST esetén létező dolog.
Nem akarok ujjal mutogatni de a CKS fél CS32F103 kompatibilis STM32F103. és ezt ők fejlesztették. (Sejtem hogy hogyan)
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Házimozi belépő szinten
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpársportok
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Max
- Nintendo Switch 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Egyedi ékszerdobozka
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest