- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lanszelot #19910 üzenetére
Ez a képen fogalmam sincs, hogy micsoda, de talán sejtem, mire gondolsz. Az Arduino előtt pár évig foglalkoztam PIC mikrokontrollerrel (PicKit2, 16F877 μC), a hozzá való szoftvert és programozót mai napig használom attiny μC-k felprogramozására, illetve debugolásra. Na most, hasonlóan az Arduino-hoz, azt is C-ben kell programozni, igaz ahhoz saját fejlesztőkörnyezet volt, és közel sem ennyi library és példakód, de a logikája némileg hasonló (regiszterek használata, portok kezelése). De azt azért túlzás lenne állítani, hogy aki az egyiket tudja, az a másikat is, kb mintha azt mondanám, hogy aki tud biciklizni, az tud repülőt is vezetni.
Más kérdés, ha egy adott μC-t integrálnak az Arduino ökoszisztémába (STM32, ESP).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Trollok komolyan
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest