- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Dißnäëß #19712 üzenetére
Ahogy Grandpa írta, nem kell túlgondolni, ezekre már gondoltak.
Enyémről írtam egy cikket, csak valamiért elnyelték a logout hullámai, nem tudom, h már publikus-e [link].
Mondjuk itt a termosztát maradt, a keringető lett ESP vezérlésű. Később ezt a Home Assistant fogja majd ellátni vezérléssel, egyelőre csak adatokat közöl vele.Termosztát állítgatás megint egyéni, nálunk folyamatos a kapcsolgatás, asszony random képes 25 foknál is kijelenteni, h fázik... megfogja a radiátort, az hideg -> hideg van bent. Már gondoltam, h csalok a hőmérőkkel, ráállítok +2-3 C°-t mindre
Ez mondjuk csak a nappalira igaz, emeleten termofejek beállítva, annyi.
-
válasz
Dißnäëß #19712 üzenetére
Én nem tudok mindenre válaszolni, csak örülök, hogy benéztél.
Esp32-n van permanens tár, ami nem EEPROM, de pont ilyen beállítások tárolására találták ki, még a hozzá való library-t is ennek megfelelően nevezték el (Preferences.h).
Én sem tudom, mit kell folyton állítgatni egy termosztátot...
Amikor kazános fűtésű házban laktunk, vettem egy okosabb termosztátot, ahol időzítve minden nap minden órájára be lehetett állítani a hőfokot. Eleinte élveztem, játszottam vele, aztán elkezdtem szépen törölgetni a beállításokat, míg egyszer csak azt vettem észre, hogy mindent kitöröltem és már hónapok óta ugyanaz az egy a hőfok van beállítva.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest