- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kipróbáltam az USB powerbank adaptert. Hááát... nem pontosan olyan, mint gondoltam.
Kapott egy 1000mAh/3.7V fólia akkut. Az akku vezetékein 4.18V mérhető. Kicsit soknak érzem, de ennyire töltötte fel az eszköz, amiben eredetileg volt.
Viszont az USB kimeneteten nem 5V van, hanem 4.13V. Vagyis feszültség emelést nem csinál az adapter. Ez akkor lesz mégnagyobb gond, amikor az akku merülni kezd.A microUSB-ről megtáplálva a kimeneten megjelenik az 5V, egy led világítani kezd, az akku vezetékén továbbra is 4.18V mérhető. Nem tudom eldönteni, hogy tölti vagy nem, mert szerintem túl van most töltve és a feszültség nem változott usb táplálás esetén sem az akku érintkezőin, szóval sanszos, hogy nem vagy pont 4.18V-al teszi.
Viszont a kimeneten folyamatosan van feszültség csak ugye nem állandó.
-
törölt tag
Köszönöm, akkor ki is próbálom.
A Blue Pill-hez próbából a VBat és az elem közé beraktam egy schottky diódát. Ezzel ugyan most nem világít a led, de lehet, hogy nem oldotta meg igazából a problémát csak annyira alacsonyra esett vele a feszültség, hogy már épp nem éri el a led feszültségét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Peugeot, Citroën topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Sorozatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Synology NAS
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest