- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kipróbáltam az USB powerbank adaptert. Hááát... nem pontosan olyan, mint gondoltam.
Kapott egy 1000mAh/3.7V fólia akkut. Az akku vezetékein 4.18V mérhető. Kicsit soknak érzem, de ennyire töltötte fel az eszköz, amiben eredetileg volt.
Viszont az USB kimeneteten nem 5V van, hanem 4.13V. Vagyis feszültség emelést nem csinál az adapter. Ez akkor lesz mégnagyobb gond, amikor az akku merülni kezd.A microUSB-ről megtáplálva a kimeneten megjelenik az 5V, egy led világítani kezd, az akku vezetékén továbbra is 4.18V mérhető. Nem tudom eldönteni, hogy tölti vagy nem, mert szerintem túl van most töltve és a feszültség nem változott usb táplálás esetén sem az akku érintkezőin, szóval sanszos, hogy nem vagy pont 4.18V-al teszi.
Viszont a kimeneten folyamatosan van feszültség csak ugye nem állandó.
-
törölt tag
Köszönöm, akkor ki is próbálom.
A Blue Pill-hez próbából a VBat és az elem közé beraktam egy schottky diódát. Ezzel ugyan most nem világít a led, de lehet, hogy nem oldotta meg igazából a problémát csak annyira alacsonyra esett vele a feszültség, hogy már épp nem éri el a led feszültségét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vírusirtó topic
- Linux haladóknak
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Napelem
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest