Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzz
aktív tag
válasz
Janos250
üzenetére
Mindkettő jó lehet, illetve mind a kettővel futok pár kört még
Arduinoval elég sok dolgot megoldottam már, de GUI-t QT4-el (annó) más volt programozni
Amit most szeretnék az teljesen más lesz/lehet. A hw ami itt van előttem, az adott, ezt szeretném mindenek előtt megismerni, konkrét célom van vele. Mobilneten szeretnék pozícióadatokat küldeni a saját szerveremre, erre van kitalálva. A SIM7000-et AT parancsokkal lehet késztetésre bírni, amint ezek eredménye megvan, van ideje a procinak mással is foglalkozni. Ha eddig eljutok, akkor esetleg még egy CAN buszos olvasást is megpróbálnék. A WiFi szerintem sosem lesz használva ebben a projektben, a ble talán egy soros konzolként, hogy ne kelljen a motorháztetőt se felnyitni ha amúgy működik a készülék. Ezek jó lenne ha mennének multiban, szóval a freertos gondolom kelleni fog. Hogy mindezt az arduinoban vagy az idf-ben lehet kényelmesebben megoldani, azt még nem tudom, ezért kell ismerkednem mind a kettővel. Az eddigi pc-s ismereteimben nem kellett a multitaskkal foglalkoznom, az arduinoban meg még annyira sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Arduinoval elég sok dolgot megoldottam már, de GUI-t QT4-el (annó) más volt programozni
ekkold