- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Van valami bug a 32 bites procikkal (azaz a kóddal) és mindhez bekapcsoltatják ezt, a library doksijában írják valahol. Ezért van itt is extrán kommentelve a sok kikommentelt sornál, a két 256x64-esnél a végén, hogy még extraként az u8g2h-ban is nézzük ezt meg.
A NodeMCU-n a hardveres SPI le van foglalva a programozónak valamiért, azt olvastam. Van egy másik tüskesor vele szemben, a HSPI, ami használható, illetve VSPI (virtual SPI?) amit nem találtam, de mintha egy valaki olyan magas GPIO szàmokat is használt volna a kódban, ami kizárt h létezzen fizikailag az eszközön, lehet a VSPI egyike volt az. Még ennek utánanézek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged