- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
Janos250 #16257 üzenetére
Az közismert, hogy alkatrészeiből összerakni valamit sokkal drágább lesz, mint készen megvenni, lehet az autó, telefon, tv vagy hasonló. Ilyesmi hatás érvényesül akkor is, amikor valaki 1 db-ot vesz vagy 1 milliót, utóbbi sokkal olcsóbb lesz 1 darabra számítva. Ezért tud bosszantó lenni, hogy tudjuk az 1 milliós (és egyéb mennyiségi kedvezményes) árat, az alibabán bárki megnézheti, és a 30 $-os 1 db-os ár és a 23 $-os kedvezményes ár ellenére itthon az 1 db 50 $. Ha adná 30 $-nak megfelelő Ft-ért akkor mindeki tőle venné itthon, és a 7 $-ból lenne haszna a költségeken és a garancián túl. Így viszont az emberek veszik Kínából. Én is azt mondom, hogy ha pár kattintás Kínából venni és beleszámítom, hogy bizonytalan a garancia, akkor megfontolom és lehet hogy Kínából veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Filmvilág
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged