- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Undoroid #15742 üzenetére
Nyitott kapukat döngetsz.
Pontosan tudom, hogy ott direkt másfél raszter távolság van, ezért írtam, hogy ha nagyon akarod se tudod fordítva rádugni egyik shieldet sem.
Lehet kapni direkt UNO-hoz való shield-alaplapot, sőt, én már csináltam hozzá shieldet meggörbített pinekkel, de kár a fáradságért, ugyanis a NANO ugyanazt a μC-t tartalmazza, minden UNO példaprogram változtatás nélkül fut rajta, viszont az összes kivezetése tökéletesen próbapanel kompatibilis.Úgy érzem, a kalapáccsal elég bensőséges a kapcsolatod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen egeret válasszak?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest