- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
Janos250 #15634 üzenetére
De ha így van, akkor az ADC esetén se okozna gondot. Valójában meg még is valahol írják, hogy ha használom valamelyik ADC-t, akkor valamit nem fogok tudni használni. Ez tudom a levegőbe beszélés, de sajnos nem emlékszek mit mivel nem lehet együtt használni, viszont arra igen, hogy az ADC-nél valami hasonló van. Lehet a többi kommunikációt nem érinti.
-
Tomika86
senior tag
válasz
Janos250 #15634 üzenetére
Köszi a leírast. A 32lábas Vroom verziót néztem.
Uarton a Nextion kijelző lenne, melyik lábon legyen ha ne a TX0, RX0? Vagy mindegy?
Spi-n csak 1db sd kártya lenne.
I2C-n egyenlőre 1, de az címmel bővíthető, felhúzóellenállás itt is kell gondolom sda, scl vonalra.
2db megszakítás kell, de az is bárhova programozható ha jól tudom.
4db analóg bemenet, de akkor ez I2C lesz Ads1115
4db sima digit bemenet, optocsatolóval leválasztva.
4db sima digit kimenet, amiről beszéltetek FET, azzal kapcsolnám a külső 12Vot.Valamelyik tud CAN buszt is, az is jó lenne. De melyik az a verzió?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest