Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
repvez
üzenetére
Én arra gondoltam, hogy annyira nem vagy jártas sem a programozásban, sem az elektronikában, hogy nem tudod felmérni, hogy azzal a módszerrel, amivel szeretnéd, nem fogod tudni ezeket megtanulni. Ez egyszerűen nem így működik. De igazad van, nem volt jó példa.

A programozás részét akár le is tudhatnád egy Blockly/Scratch/MIT App inventor (Android) típusú grafikus (kockatologatós) programozó környezetben, ott van ez, hogy egymásba kell tolni a kockákat, némi angol tudás mellett egyszerűen lehet benne működő programokat készíteni. Biztos, hogy mérnök tervezte ezeket, mert nem az én gondolkodásomnak való, talán Neked pont ezért lesz szimpatikus.

Az elektronika résznél elég jól el lehet igazodni a breakout board-okon, mert a pin-ek fölött mindig felirat mutatja, hogy VCC, GND, MOSI, MISO, CLK, DIN stb, igazából ezt sem lehet elrontani, ha az ember történetesen nem diszlexiás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold