- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
tonermagus #12843 üzenetére
Persze a választott LED-nek is lehet előnye: Ha szigorúan csak egyforma színnel akarod az összes pixelt hajtani, akkor az tényleg egyszerűbb, mert egyetlen utasítással állítod be az összes LED színét, míg a WS2812-nél akár egyforma, akár nem, mindenképpen ki kell küldeni minden egyes pixelre a színkódot.
Azt szerintem mindenki tudja, melyik lapra gondoltam.
De az STM32-k is elég komolyak. A hely probléma: hát, az UNO éppen, hogy eléggé túlméretes.
FET: ha még nem vetted meg, arra figyelj, hogy a gate küszöbfeszültsége elég alacsony legyen! A neten tömegével van az IRF540, pl.
link
de én inkább az IRL típusokat szoktam mindenkinek javasolni, mert azok alacsonyabb feszültségen nyitnak, későbbi esetleges fejlesztés során elmegy 3.3 volttal is. (persze más is van, alacsony nyitófeszültséggel, de én ezeket használom)
Mérethez még: azért ez sem egy túl nagy méret:
link
Ez meg még kisebb, és pluszban kapsz mellé egy kamerát, meg van rajta SD kártya hely is.
link
Vagy ez is elég kicsi. UNO-hoz képest meg különösen.
link
Vagy ha még egy displayt is akarsz rá, akkor:
link
Szóval választék van bőven! -
válasz
tonermagus #12843 üzenetére
Esp32-re gondolt.
De egy Esp8266 is megtenné, nodemcu vagy wemos d1 mini, kb nano méretű, de sokkal gyorsabb és okosabb mindkettő.
Az említett pin kiosztás nincs összefüggésben a problémáddal, mert tudtommal egyik sem használt hardveres funkciókat. Nálad az egymással versengő megszakítások okozzák a problémát.
Milyen motorról van szó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest