- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
válasz
gyapo11 #1238 üzenetére
Ezt a csavaros megoldást lehet, hogy megpróbálom, köszi. Amúgy talán az a 250 év is elég lesz, lehet, hogy 273 évesen már nem nagyon fogok forrasztgatni.
(Most nézem, hogy ha összeadom a leendő forrasztózsírom élettartamát a korommal, akkor az abszolút 0 fokot kapom
)
(#1239) gyapo11, (#1240) tvamos és (#1241) softguner: azóta annyit sikerült elérnem hogy működik úgy, hogy az 1. esetben mutatja mindkét saját függvény tartalmát, a 2. esetben pedig csak a 2.-at. Tehát a 2. része működik jól, az 1. részét kéne úgy megcsinálnom, hogy ne mindkét esetet mutassa, hanem csak az 1.-t. Data.hu-ra föltettem az új programrészletet, itt mindenki meg tudja nézni, de itt a sketch is. Beleraktam az IRremote library-t is, ha valakinek kell.
A delay(100)-at kivettem belőle, az nem tudom, hogy került oda.
Csináltam gyorsan egy videót, hogy így működik, akkor vált, ha megnyomom a távirányítón a gombot. Tehát így jó, de amikor a sok led világít, akkor csak kb. felének kéne, amikor váltok, akkor a hőmérsékletet mutatja, az jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Temu
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Parfüm topik
- Vírusirtó topic
- Hobby rádiós topik
- Augusztusi hardverszuflé
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest