- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Kösz!
. Tényleg megoldotta a problémát. Eredetileg benne volt, csak valami nyűg miatt kivettem, láttam úgy is megy, de akkor még nem volt egyparaméteres függvény benne. Ez csak az egyparaméteresnél jött elő, ezért erre nem is gondoltam.
Közben előkaptam egy régi rendszert egy másik diszken, hogy azon is próbáljam. Ott meg újra előjött a korábbi probléma, hogy nem ismerte fel az uint8_t -t típusként. Korábban az Arduino.h includolása megoldotta a problémát, de most az se. Valami más tipus-definíciós fájlt kellett volna includolni, de sehogy sem ment, nem találtam ami jó lett volna.
Vannak váratlan események. A napokban a szabványos (kisbetűs) stringet használtam az arduinos (nagybetűs String) helyett, de ott meg nem volt meg a to_str függvény. Nem értettem a dolgot, hiszen a C++11 dolgait eddig úgy találtam, hogy tudja. Utánanéztem a neten, kiderült, hogy a gcc ezen verziójából kimaradt. Írták, hogy van újabb verziója, amire ki lehet cserélni, de annyi mindent kellett volna átírni, hogy bele se fogtam. Átraktam Stringre. Abban legalább jól meg van oldva a konvertálás is.
Köszi, mégegyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged