- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tankblock #11793 üzenetére
Belső oszcillátorról hajtom.
Megírtam a mérő kódot. Nem is 21us volt, hanem 36! (Úristen, a digitalWrite-nak ekkora lenne az overhead-je?) Átírtam közvetlen portmanipulálásra (köszi a tippet
), ezután lett az általam feltételezett 21us. Ezek után már be tudtam állítani pontosan a ciklust.
A vicc pedig, hogy 16MHz-re állítva az órajelet, majdnem pontosan 26us lett a linkelt kód futásideje (27 egész valamennyi), tehát közvetlen portmanipulálás nélkül nem 1, hanem 16MHz-en futott jól a kód.
Az infra valóban nagyon toleráns, mert 38kHz helyett 27kHz vivőfrekvenciával is átment a jel, igaz csak közelről. Most már jól működik.
Nem is értem, hogy miért nem találtam timert nem használó IR lib-et (attiny-ra legalábbis nem volt). Úgy kellett írni magamnak egyet, ami pinchange interrupttal működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- World of Tanks - MMO
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Villanyszerelés
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Kukirin G2 elektromos roller
- Lenovo Legion - i7 7700, GTX 1060 és 12gb RAM + GARANCIA
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Gaming L340-17IRH i7-9750H I 16GB I 256SSD I GTX1650 I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest