- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Azert bizonyos tartomanyban lehet PWM-ezni. A kollegam nezegette, hogy kb. 15%-80%-ig megy a dolog.
Itt az adatlapban a 3. oldalon is azt irjak, hogy lehet: [link]
Ez AVR? Mert az ellenallasokat annak a kimenetere siman ra lehet tenni. (Csak a labat, amin nem akarsz aramot hajtani, bemenetnek at kell allitani.) -
robohw
aktív tag
"Szeretnék csinálni egy olyan infra távirányítót, aminek a hatósugara szabályozható"
Ezt az adóteljesítmény változtatásával szokták megoldani.
Pl.: 1 LED vs 5 LED..Amit te szeretnél, az már nehezebben kivitelezhető. 10 cm hatótáv gyakorlatilag elérhetetlen. Legalábbis szerintem.
-
A másik ötletem az uln2003-el vezérelt "DAC", a 38kHz-es jelet pedig egy fet-tel vagy egy tranzisztorral vezérelném. Ez talán életképesebb ötlet lenne, teljesítmény szempontjából mindenképp, de túl sok pin kellene hozzá, márpedig az egészet egy wemos d1 minivel szeretném irányítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Nintendo Switch 2
- Ford topik
- Milyen notebookot vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest