- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gergosz2 #4550 üzenetére
Arról van szó, hogy sikerült már egész szépen pergésmentesíteni és nagyon pontosan mér, de hiába állítok be pontos értéket, pl arra, hogy 90°-ot forduljon a kocsi, a kerék meg a kocsi tehetetlensége miatt mindig többet fordul, mire lefékeződik. Ez sem lenne gond, ha tudnám, pontosan mennyi az annyi, de teljesen kiszámíthatatlan. Sima padlón és padlószőnyegen, különböző sebességeken is máshogy gurul, de még azonos körülmények közt is néha teljesen random, hogy mennyivel lövi túl a megadott értéket. Elég sok meló van már benne, nem akarom elfogadni, hogy csak ennyit tudok kihozni belőle. És teljesen egyedül vagyok a problémával, tűvé tettem már a guglit, de csak nem találok hasonló projektet, ahonnan ötletet tudnék lopni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- X1 Tablet Gen3 13" 3K IPS érintő i7-8550U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- Corsair CX750M 750W Moduláris Tápegység
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón telefonos távirányítóval
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest