- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Teasüti #3421 üzenetére
En elso blikkre azt javasolnam, hogy menj le, amennyuire lehet. 600 baud, ha az a minimum.
Masodikra meg azt, foglald itt ossze, mirol van szo, mert en mar nem emlekszem pontosan.
- Hardware elemek: Windows PC / laptop --- Arduino Uno R3 USB kabellel osszekotve, vagy ket kinai nano 1km riaszto kabellel, ilyesmi. Esetleg egy kep.
- Ird le, mit szeretnel, mert mar arra sem emlekszem. Idojaras adatokat kuldeni, vagy Tolsztoj Háború és békejet akarod atkuldeni soronkent.
- A programodat esetleg rakd fel valahova, hogy be tudd nekunk linkelni. (Mondjuk a pastebinre.) En most kiprobalni nem fogom tudni, de azert beleolvasok... (Ami nem sokat segit, mert en nem futtatok fejben programot, meg amugy is hw tervezo vagyok, de hatha megis jon valami otlet.)Ha osszefoglalod, mit akarsz, lehet, hogy neked is lesz otleted, nekem mar tobbszor segitett, hogy valakivel beszeltem a problemarol, es osszefoglaltam, mi a gond, mit is kell megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest