Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
X@b3e
addikt
Köszönöm minden kedves segítő arcnak, akik segítettek megkreálni az arcberendezésm. Orbano, [pod]Diablo, Hasek, Shim és persze a kedves modok, akik türelmesek voltak hozzám.
És egy nagy special thanxBLiNk3r-nek, aki kihozta ezt a végleges remekművet
Szal nagyon köszi, remélem senkit nem hagytam ki... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
busman
veterán
Ebben tudna vki segíteni...?[[link]
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
shev7
veterán
Ezuton is szeretnem megkoszonni mindenkinek aki reszt vett az avatarom elkesziteseben. BLiNk3r-nek kulon koszonet, hogy elkeszitette ezt a valtozatot, amikor mar lemondtam rola.
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
Flashget
félisten
Hi All.
Egy hozzáértőt szeretnék megkérni az új avatarom elkészitéséhez a ph követelményeinek megfelelően.
[link]
Aki tud és szeretne is segíteni priviben jelezze.
Thx.Realme GT Master Edition
-
Jégkokó
veterán
A linkbe szereplő képet szertném majd avatarnak, de át kéne szerkesztni, hogy jó legyen.Meg tudja valaki csinálni nekem?Igazából ugy látom, hogy csak a széleit kell megcsinálni mert a többi elég jó
[link]
[Szerkesztve]A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Totyi
őstag
Kidust kéretik ide!
Grafi ezt írta:Jó lesz ez a kép. Egy kicsit szerinte pasztelesebb színeket kellene használni, mert így nagyon ''világít''. Kérd meg Kidit a szerkesztős topikban segítsen rajta. Ha megvan gyere vissza és kicserélem a képed....tudsz ezen segíteni?Megköszönném... -
[pod]Diablo
őstag
válasz [pod]Diablo #2660 üzenetére
vagy?
[Szerkesztve]"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
Totyi
őstag
válasz [pod]Diablo #2660 üzenetére
Jaj ez nagyon fehér lett,szegényt kihipóztad?Nem lehetne egy kicsivel sötétebb?Az eredeti volna a legjobb,de ha grafinak nem tetszik...
Amúgy köszi a gyors reagálást.A photoshopban ezt hol csinálod? -
[pod]Diablo
őstag
Én nem fotoshopppal csinálom.
Ha esetleg a söttebb változat jó lessz,akor már csak valakine átlátszóvá kéne tennie mert azt nemtudom megcsinálni.
[Szerkesztve]"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
Totyi
őstag
válasz [pod]Diablo #2663 üzenetére
Hogy őszinte legyek,nem tudom miért nem jó grafinak,az eredeti színnel a legjobb.
Tudsz még pár árnyalatot csinálni?
Én nem fotoshopppal csinálom...értem.
Most nem átlátszó a háttere...
[Szerkesztve] -
Pompi
MODERÁTOR
Kis korrekció, nemtudom mennyi látszik belőle:
->Feel Good Inc.
-
Totyi
őstag
válasz [pod]Diablo #2665 üzenetére
ezek is olyan halványak...
Pompi,igen,ez már jobb egy kicsit.Hogy csinálod ezt a photoshopba? -
Yaye
őstag
Óh, csak ráhajtott végül valaki... Sokáig ez volt az MSN avatarom Baromi régen megcsináltam ezt a figurát, egy picit jobb fej-változattal, hogy majd egyszer ezt fogom kérni itt a PH-n is. Még szerencse hogy közben letettem róla... Úgyhogy (picit fájó szívvel ) bedobom a köztudatba, vessétek össze a mostanival.
A Totyi féle monsta már fölmerült, még nagyon régen, wrz fórumtárs részére el is készült, meg is jelent a request topik korai kiadásainak egyikében, csak aztán beütött a Nagy Avatar-válság, és elaludt a dolog. Ehol (akkor még picit más volt a háttérszín, de talán az alapanyaga jobb... Pompiénak a színe, bevallom, kiégeti a retinám ):
Végül kérésére postolom [w] fórumtárs kicsit megdolgozott mézeskalács-szörnyét:
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
En meg kizarolag Grafi kedveert okorkodtem ossze ezt:
Egyebkent Yaye, hianyoztal mar innen nagyon
Mindig meglepo, miket tudsz alkotni.
mod: a pintyet meg szerintem foglald le magadnakAssuming Control
-
Totyi
őstag
A Tied is nagyon jó!
Ezt a képet véletlenül találtan,mert a gömböcöm nem tetszett a modiknak;így kerestem mást.Nem akartam mással csináltatni;így én csináltam meg kb 40 perc alatt;de 8 órai photoshop ismerkedéssel.Sehogysem tudtam átlátszóvá és jó minőségűvé tenni egyszerre.Aztán kerestem a fórumon belül és ráakadtam az egyik hsz-re és az alapján sikerült. ...de sokáig kínlódtam.Végül kidus segített a végén.De sztem jó,bár tényleg világít egy kicsit. -
-
Kidus
őstag
Nem tudom, en ezt csinaltam ( csak elfelejtettem berakni ):
Te dontod el, melyik tetszik, pl amit Yaye csinalt, annal nagy elony, hogy a fogainak is van korvonala, nem csak log a semmibe a feherseg, meg arnyekoltabb is, bar kicsit koszos hatasa van igy, de nekem az is tetszik. Tedd egymas melle az elkeszult verziokat, vesd ossze, es valassz erzesed szerintAssuming Control
-
mahatma
aktív tag
esetleg ha valakinek nagyon sok szabadideje lenne, csinálna nekem ebből [link] egy ph kompatibilis arcképet (tudom h nem kérhetem, csak szívességből kérem, valahogy meghálálnám).
Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
Totyi
őstag
Hát hun jár az eszed?
Természetesen ez kell,mert én csináltam a munka nagyon nagy részét;és a végén Te is segítettél.Ez sötétebb...grafi biztos ezt mondta? Mert a többiek eddig világosabbat csináltak.
Ha ez szted jó,és grafi bizots elfogadja,akkor megcsinálod nekem a kicsit is? -
busman
veterán
Még mindíg ugyanaz a gondom...
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Totyi
őstag
Csináltam én egy kicsit a nagy mellé.Jó lesz ez így?
[Szerkesztve] -
Pompi
MODERÁTOR
Na még egy kicsit faragtam én is Próbáltam Yaye mester színeihez igazodni
[Szerkesztve]Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
Az tuti, hogy ez a Yaye féle színösszeállítás amit próbáltam implementálni a te verziódba sokkal elfogadhatóbb, mint az eredeti, ami nekem is túl erős volt, csak először nem tudtam mihet igazítani, de Yaye képe megadta az irányvonalat.
Az biztos, hogy én most hazamegyek, a többit majd otthonrólFeel Good Inc.
-
Totyi
őstag
oks
Kidus: Yaye biztos tök jó verzióval jön;és itt leszek bajban ha jön... mert Ő tuti állat verzióval áll elő.És ekkor jön képbe a hiúság. Megcsináltam,szenvedtem vele sok-sok órát,jó érzés volt,hogy igen...én csináltam a nagy részét.
De haYaye vagy pompi überel,ami bztos,akkor hagyom a fvszba a hiúságot. Ami szebb,az győz.
Köcce mkinek.
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Nezd: ugy, hogy eletedben nem lattad ezelott a PSt, ez szep teljesitmeny.
Nem kell hogy vesszen a kep, felhasznalhatod msn kepkent, esetleg mas forumon, ahol szabad feltoltes van, stb
Azt valasszad, amelyik a legjobb, ha ennyi lehetoseg van, hiszen ezt fogod nezegetni, amig itt forumozol.Assuming Control
-
Aktív témák
Hirdetés
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest