Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Kalandor képén nem lehetne még alakítani kicsit? Olyan nyeszlett így , hogy a háta le van vágva. Hasonlítsd pl a saját képedhez , mennyire keskeny.
A hátát szerintem meg kéne csinálni
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Sárpac
nagyúr
Ha valaki ezt megtudná csinálni nagyon megöszönném!
Ő szeretnék lenni:
[link]Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
-
tildy
nagyúr
válasz NorDezs #3607 üzenetére
Nem érted. Hiányzik a HÁTA! Olyan mintha végigment volna a fejénél egy gilloutin. (vagy hogy írják...)
Egyébként már ez is jobb, mert valamivel nagyobb.
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
NorDezs
senior tag
válasz Winner_hun #3615 üzenetére
Milyen színre gondoltál konkrétan? Szerintem ez a barnás rózsaszín tökéletes, mellesleg, ha megnézed az eredeti képet ott is ezeket a színeket látod, egyedül az arc jobb oldlát színeztem magamtól.
-
-
NorDezs
senior tag
-
tothbe
addikt
-
tothbe
addikt
nem is akarok lemondani a jó kis törpémröl. Remélem valaki tud segiteni, hogy fabrikál nekem egy jót abból, amit találtam. Sajna én a grafikához holt hülye vagyok, de most ráküldtem egy haverom is a témára, szóval reméljük lesz belöle valami.
Az Einstein fej az második lehetöség, de ha azt megcsinálja valaki és elfogadják, akkor az is jó.By(e) Tothbe
-
Forest_roby
őstag
válasz Forest_roby #3633 üzenetére
vélemények?-=Legyél Laza!=- __ ''Have you tried turning it off and on again?'' __ ''Is it definitely plugged in?'' /o\ :D:D
-
ladybug
őstag
válasz Forest_roby #3634 üzenetére
Ez nagyon jó lett. Kicsit a jobb oldali szakállrésze olyan, mintha le lenne nyisszantva. Nem lehetne azt is kikerekíteni?
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Yooha
aktív tag
Szerintem nagyon jo lett! Latva az eredetit is, nem lehetett konnyu, foleg a szakallal.
A jobboldali ''vagas'' nekem is feltunt elsore, persze tudom ez a pajzs miatt van.
Nekem nem tunik szelesnek, mondjuk a kep felen a szakall van, igy az arc kevesse latszik, de ez nem olyan nagy baj.Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
tothbe
addikt
válasz Forest_roby #3636 üzenetére
nagyon ász, a szakállat tényleg lehetne kerekiteni(ha megtennéd megköszönném), de köszi az eddigit is, remélem most már lesz szép avatar-om
És még egy kérés, ha lehet, kicsit olyan az orra, mint ha az is szakáll lenne, azon lehet változtatni?
[Szerkesztve]By(e) Tothbe
-
Hasek
Közösségépítő
HalI!
Szerintem is nagyon jó lett, bár annyit javasolnék, hogy egy pici világosítás nem ártana neki...valahogy a többi avatorhoz képest sötét...egy pici fényerő és már cool...Üdv. H
-
Forest_roby
őstag
--> -->
ui.: Mi ez a sok tanács!? : )) //kicsit világosítottam-=Legyél Laza!=- __ ''Have you tried turning it off and on again?'' __ ''Is it definitely plugged in?'' /o\ :D:D
-
Forest_roby
őstag
..
Első körben azt mondom, hogy legyen ez! Az orrát hagyom.-=Legyél Laza!=- __ ''Have you tried turning it off and on again?'' __ ''Is it definitely plugged in?'' /o\ :D:D
-
NorDezs
senior tag
válasz Forest_roby #3641 üzenetére
Jók lettek a képek, de a szakállával kezdeni kéne valamit a jobb oldalon.
MOD: a kis kép elég kivehetetlen, próbálj meg levágni a szakállából.
[Szerkesztve] -
-
tothbe
addikt
válasz Forest_roby #3644 üzenetére
okés, a kiegészitéssel lenne legjobb a szakálla. meg ahogy horny is irta, a kicsi tényleg elég láthatatlan, bár nem tudom mit kéne kezdeni vele.
De azért kösziBy(e) Tothbe
-
Forest_roby
őstag
NO ez jó lesz (vagy vmi ilyesmi)?-=Legyél Laza!=- __ ''Have you tried turning it off and on again?'' __ ''Is it definitely plugged in?'' /o\ :D:D
-
DigitXT
nagyúr
válasz Forest_roby #3646 üzenetére
Szerintem tök jó avatar lett, nagyon komoly: gratula!
-
tothbe
addikt
válasz Forest_roby #3646 üzenetére
igen, ez már nagyon jó!!! megathanks, már csak a picit kéne megigazgatni hozzá.
By(e) Tothbe
-
Forest_roby
őstag
-
tothbe
addikt
válasz Forest_roby #3649 üzenetére
Na lesz ami lesz, megpróbálom beadni a request topic-ba, aztán majd ök megmondják, mi legyen.
Mindenesetre nem fogom elfelejteni - Forest Roby, a grafikus szaki - nevét, az már biztos.By(e) Tothbe
Aktív témák
Hirdetés
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest