Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Sziasztok!
Szeretnék saját arcképet magamnak, utána is néztem a dolognak, elolvastam itt a PH-n minden ezzel kapcsolatos topicot, témát mielőtt nekivágtam volna a Photoshopnak, de hamar beláttam, hogy nagyon nem megy ez nekem.Szóval úgy döntöttem, hogy hozzátok fordulok segítségért, bízom benne hogy kisegítetek!
Szóval erről a képről kéne egy épkézláb avatart csinálni, megkérnék egy hozzáértő fórumtársat, hogyha van kedve hozzá, akkor csináljon egyet nekem, nagyon megköszönném! -
feka007
veterán
Köszi szépen, tetszik!
Nagyon sokan képben vannak a gameről, még a csapból is ez folyt tavaly, szerintem nem lesz gond. Én se tudom sok arcképről, hogy milyen karaktert ábrázolnak.
Ha a modik megengedik, akkor majd beraknám, mert elviekben már lehetne saját arcképem. Kit kérdezzek meg?[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
válasz Sirandrish #3909 üzenetére
Szerintem pont jó ez.
-
feka007
veterán
válasz Sirandrish #3911 üzenetére
Ha megnézed, sok arckép ilyen, nem muszáj mindegyiknek manga lenni.
-
feka007
veterán
Akkor újra megkérnék vkit, hogy finomítson ezen a képen még:
(vagy ha az eredetivel könnyebb esetleg: [link] )
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
válasz Winner_hun #3917 üzenetére
Lehet, de hogy azok sokkal kevésbé illettek bele a képbe, az biztos. Ezen már csak finomítani kéne, vagy magával a játékkal van baj?
Mindegy, hogyha ebből esetleg vkinek van kedve csinálni jobbat, akkor örülnék. -
feka007
veterán
Tetszik mindkettő, köszönöm kreativitásotokat.
Jag művén annyit még ha tudnátok finomítani, hogy a felsőtesten a kék részeket kicsit beleolvasztani a szürkésebbekhez, mert szerintem túlságosan elüt a szürkétől, de egyébként tetszik, köszi. Sajnos én még ezt se tudom megcsinálni, nagyon nem vagyok jártas képszerkesztésben.[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
Még mindig nem mondtam le a Crysisos témáról, csakmost egy szereplőt vettem elő nanoruci helyett, remélem ez megfelel alapanyagnak:
-
feka007
veterán
Na nincs vkinek kedve csinálni erről a fekáról egy avatárt?
-
feka007
veterán
Jó lett. De azt a fekete csíkot a fül alatt bal oldalt még ki tudnád szedni? (paintbe nem az igazi ) És sztem jobb lenne bordóban a sapka. Jah meg akkor egy kisképet is
Ndruu: Jó lett mind2, de egy kicsit ha tudnál finomítani a másodikon (jobb lenne kicsit színesebben/letisztultabban sztem)
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
Hi, úgy érzem mostmár megértem egy saját avatarra, úgyhogy belevágnék.
Nekem sajnos 0 tapasztalatom van a PS-sel, úgyhogy nagyon szépen megkérnék egy vállalkozószelleműbb fórumtársat, hogy ha ki tud ebből hozni egy arcképet, akkor tegye meg :
[link]
[link]
[link]Nem tudom, melyik kép a legérdemesebb arcképszerkesztésre, rábízom a szerkesztőre hogy melyikből csinálja, de az első kép szerintem tökéletes alapnak, aztán a részleteket talán a nagyobból jobban át lehet venni.
Várom a produkciókat
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
Hát nem tom mi az a cifra nálatok, de összesen asszem 3-szor ha voltam bannolva 3 és fél év alatt, akkor is ilyen 2-3 órákra.. Jó, nem voltam angyalka, de most ez miatt egy évet kelljen várni, csak azért mert bannoltak 1-2 órára fél éve.. Persze aki egy hetet kap, annak is ugyanannyit kell várni..
Na mindegy..[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
válasz philoxenia #9892 üzenetére
Azt nem értem, hogy aki 1 napot kap, annak mért kell ugyannyit várni, mint aki 1 hetet kap, na mindegy, ti tudjátok...
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
válasz Drenadar #30461 üzenetére
Elolvastam, és ez áll ott:
"Az, hogy egy forráskép fotószerű-e, nem attól függ, hogy fényképezőgéppel készítették vagy sem, hanem hogy mennyire részletes, realisztikus, fényes ill. árnyékos."
Nyilván a készítők döntenek róla, de nekem ez nem tűnik se túl részletesnek, árnyékosnak, stb, hiába fotó..
Hol írják, hogy nem lehet mémet választani?
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
Üdv, ebből a felhozatalból szeretném választani a szemüveges fekete urat (ha már feka ), ez szerintem jó alapanyag, úgyhogy ha a stílus meg minden klappol szerintetek, akkor a megfelelő módosításaitokkal ez mehetne is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- 14 os FHD Slim RITKA 40 pines kijelző
- Eladó használt Canon Powershot G3 X kompakt ultrazoomos 1 colos érzékelőjű fényképező-videó gép.
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
- AMD Gamer Config: Ryzen 9 7950X3D, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest