Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz
fatallerror
üzenetére
Nem ezt okeztam szerintem, hanem a masikat, amelyiknek egyenes a fule, talan Ndruu csinalta?
-
Kidus
őstag
Amikor a szerkesztoben kersz egyet amilyet szeretnel, es miutan az a kep tovabb lett engedve, es bekerted itt ebben a topicban. Lepesrol lepesre le van irva a szabalyzatban, topicok pedig szamozva. Ha elakadnal, ezek alapjan tudni fogod a kovetkezo lepest.
Ja most latom te megcsinaltattad meg azelott, hogy engedtuk volna.
Ezt nem kellett volna kapasbol, miutan senki nem mondta, hogy kapsz.
Szerintem teljesen logikus, hogy az ember akkor csinaltat kepet, amikor arra jogosultsagot kap. -
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
---------------------------------------------------------------------------------------------------
-
Kidus
őstag
Na, Mikulas csomag

gyiku necces volt, de ugy dontottunk, ha mar Telapo....

-
Kidus
őstag
------------------------------------------------------------------------------------------------
-
Kidus
őstag
Kovetkezo avatarok lettek beallitva:
1010 kapott par vetot, legkozelebb fel ev mulva erdemes rola beszelni, de akkor sem igerunk semmit.
Keldor papa egyelore nem kaphat, meg nem jart le az egy ev a banok ota, es azota volt egy figyelmeztetese, legkozelebb egy honap mulva kerheti be a kepet.
Tobbieknek grat! -
Kidus
őstag
---------------------------------------------------------------------------------
Csak a rend kedveert

-
Kidus
őstag
Na akkor a kovetkezok lettek kiosztogatva:

BEE amint beteszi ide a request-be a gif formatumu kepeket, megkapja a kovetkezo korben, azert a kovetkezoben, mert mostanaban nem nagyon tudnak az emberek linkelni, es ugy latom, mar a formatum sincs eltalalva. Minden szukseges informaciot megtalaltok az elso postokban, itt es az arckepszerkesztoben.
Legkozelebb figyelmesebben, szol ez mindenki masnak is, aki ezutan request-el!
Image linkeket varunk, nem szerkesztos postra/feltolto oldalra linkelest, es kizarolag meretben/hatterben/formatumban megfelelo kepeket fogadunk el, amik elozoleg a szerkesztoben el lettek biralva. -
Kidus
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Konyorgom emberek, tanuljatok meg linkelni....
Mar a harmadik vagy zsinorban, akinek nem megy. -
Kidus
őstag
válasz
C.Brigante
üzenetére
Kovetkezo kor

-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Kezd elfogyni a turelmem.
Aki meg egyszer beteszi ide velemenyezes nelkul a kepet, azt szo nelkul kiszedem, es varhat meg 2 hetet buntetesbol.
Nem hiszem el, hogy nem lehet erteni a szobol.mod: az offokat is kiszedtem, szinten szoltunk mar parszor...
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Elbiralas -
Kidus
őstag
Szivesen mindenkinek, es most ki is torlom a koszoneseket, es kitalaltam okosan, hogy ezentul a szerkesztoben koszonjetek, es akkor mindenki boldog lesz

-
Kidus
őstag
válasz
Agostino
üzenetére
Nos.
Az uj szabalyrendnek megfeleloen augusztus 1-tol egy azaz 1 hetig elbiralas alatt vannak az avatarok.
Kerlek mutass ra, hol kestunk a valasszal, hol csusztunk barmivel is.
Azt hiszem, ha valaki 16-an kervenyez egy kepet, es 8-an kap valaszt, az is belefer.
Ezen kivul engedtessek meg a moderatoroknak, hogy megbeszeljek egymas kozt, kinek mi a velemenye adott avatarrol, es atnezzek az egyes tagok eloeletet, ehhez talan ertheto modon nem eleg 1-2 nap, es nem is torekszunk erre.
A javaslatod pedig ott bukik, hogy a moderatorok egyutt dontenek, es nem kulon, nincs koztunk kulonb, es mindenki velemenye pontosan ugyanannyit szamit.
Termeszetesen mindenkinek a velemenyere nem tudunk varni, erre van az egy het, aki akar, velemenyt nyilvanit. Tobb szem pedig tobbet lat, ez a masik ok, amiert tobb moderator dont.
Nem ot percbe telt osszedobni a szabalyzatot, ugy tunik, ezt a forumozok el is fogadtak, nem ertem az egyszemelyes lazadast, foleg egy olyan temaban, ami arrol szol, hogyan is jutalmazzuk ertekes forumtagjainkat. -
Kidus
őstag
--------------------------------------------------------------------
Az eddig kervenyezett avatarok a jovo hetig elbiralas alatt

-
Kidus
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Egyreszt 62x52 pixel, ami alapbol tul nagy, tehat kicsinyiteni kene, de mar igy is eppenhogy kiveheto a lenyeg, gondolom erre celzott Bash.
Ez igy biztosan nem kerul elfogadasra, mar csak a merete miatt sem. Egyebkent kisse homalyos is.
A masik problema, ami viszont nekem szur szemet, hogy nem illik a tobbi koze. Nem rajz, hanem animacio. 1 ilyen jellegu avatarrol tudok ( Szorny Rt. figura ), viszont ott nem ennyire zavaro a dolog, mert csupasz a figura es nem szoros.
En is azt mondom, valassz egy masik kepet, lehetoleg rajzosat. -
Kidus
őstag
Az arckep szerk. topicban mar elmondtam, hogy legyetek turelmesebbek. Nem ertem, miert kell egybol minden keppel idejonni. Van olyan, aki egy honapot var az avatarjara, es az olyan is lesz.
Nem loverseny ez, ezzel a ''vodorrel'' is az a helyzet, hogy szerintem aki linkelte, o is erzi valahol, hogy ez nem uti meg a szintet. -
Kidus
őstag
[link]
Ezt kértem
És nagyon hálás köszönet Yaye-nek, aki olyan sokat fáradozott vele.
És a többieknek is puszi, akik segítettek
-
Kidus
őstag
Ne offoljunk plz!
A másik pedig: ez a topic azoknak van, akik már kiérdemelték a saját avatart.
A ''kuncsorgás'' nem segít azon, ha nem telt el elég idő, nincs meg a megfelelő rang, vagy esetleg nem érdemelted meg. -
Kidus
őstag
Várj még vele szerintem, nem kell elsietni, egy avatar sok időre szól. Biztos lesz még jobb kép. Én is keresgélek.
En is hagy irjak valamit. Egy avatarnak kikotes, hogy legyen ''arca'' tehat ha mar pegazusrol van szo, akkor ne tavoli legyen, mert igy nagyon elvesznek a reszletek. Arrol nem is beszelve, hogy a kis verzio nincs is linkelve melle, ha ez a nagy verzio ennyire elveszik, akkor gondoldd el mennyit latnal a kicsibol. En is azt mondom, varj meg vele, nem kell elkapkodni, lesz meg jobb is. - tiv
Aktív témák
● Arcképek ömlesztett listája az első hozzászólásban.

- Zotac Nvidia Gtx 295 ver:2.0 Oem -Ritka -
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Msi Nvidia Gtx 295 Ver:1.0 ( dupla nyákos) Full doboz -Ritka
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest