Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
Agostino
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Üdv.
Ehhez most én is szeretnék hozzászólni. Nem feltétlen neked írom, olvassa minden érintett. Előrebocsátom, mindig hozott anyagból dolgozom, csináltam már olyan alapból is avatart, amire elsőre én is azt mondtam, ááh hagyjuk, és mégis összeraktam, el is lett fogadva, mert azt szerette volna az illető. Nem akarok senkit sem hibáztatni vagy ujjal mutagatni bárkire is, de most már hangot akarok adni a csalódottságomnak.
Kezdjük mondjuk Gyusz avatarjával. Nem volt különösebben nagy dolog összerakni, ezért ennek elutasítása nem is zavar annyira, de! Juli 27-én, Gyusz avatarja szinte készen volt, most van augusztus 5-e. Ez több, mint egy hét idő. Ez alatt az idő alatt annak ellenére, hogy Pompi bejelentette az új avatarrendszert és a vele járó fokozott moderátori felügyeletet, szinte zéró volt a nagybetűs részvét. Miért nem lehet még a képek alakítása közben jól látható és érthető módon láttamozni az avatarokat, együttműködni azok elkészültében? Finoman fogalmazva is zavaró, amikor az ember biztos benne, hogy nem lesznek gondok, és akkor a cél előtt bocs, mégse. eddie17 avatarjával az a baj, hogy ilyen az alap is. Vissza lehet nézni, ott van még valahol linkelve. Volt vele meló, de újfent nem a vészes kategória. Megjegyzem, szacsee Al Bundy avatarjának elfogadására leszek még nagyon kíváncsi. Azzal spec k*rva sok meló volt. Mielőtt felmerül a gondolat bárkiben is, mit pofázok én itt, igen, senki sem kért arra, hogy foglalkozzak az egyéni avatarokkal. Ráértem, valamennyit kinyítok is a témához, akkor miért ne segítsek másoknak? Ezért.
Végül pedig pár konstruktív javaslat. Támogatnám, ha ki lenne választva legalább egy mod, akinek a véleménye abszolút lenne, és be lenne neki pipálva, hogy kapjon értesítőt minden egyes Arckép szerkesztős hozzászólásról. Asszem valami 70 felett van a modok száma vagy nem is tudom hol tart már, egy ember csak akadna. Ha nem akad, valamit akkor is kellene kezdeni a kérdéssel szerény véleményem szerint, mert ez így senkinek sem válik javára. Kösz.
Aktív témák
● Arcképek ömlesztett listája az első hozzászólásban.

- Pánik a memóriapiacon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- BestBuy topik
- Iqos cigaretta
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Peugeot, Citroën topik
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest