Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
Azthiszem feladom, próbálkoztam a hivatalos (realtek) oldalról letölthető driverrel(r8168-8.052.01.tar.bz2, az arch féle r8169-et blacklistre tettem), ipv4 továbbra sem megy, pl prohardvert az ip begépelésével sem érem el, megpingetni sem tudom(hálózat elérhetetlen). Az 1Gbit-es linksebességet viszont úgy tűnik stabilan tartja. Csak ipv6-os oldalak jönnek be. MacOS, Windows alatt normálisan megy az integrált nic. Van axagon ade-src usb-s nic-em, de azzal is hasonló tapasztalatom van arch alatt, mivel az is realtek chipes... Lehet rendelni kéne valahonnan egy asix chipes usb-s nic-et, de magyarországon ilyet nem forgalmaznak tudomásom szerint, max aliról lehetne rendelni, de külföldről nem merek, macera a vámeljárás, angolul sem tudok annyira jól, ha valami gond lenne a rendeléssel/szállítással h reklamáljak. Rakok debiant arch helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD 4db/ számla-garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- 27% - GIGABYTE GS27QCA VA Gaming Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB