- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii #7809 üzenetére
Az elég szép. Nem tudom, nálam alap Arch van, Arch Wiki alapján feltéve, nem használok semmilyen scriptet, dwm is minimalistább, kisebb WM, nem kell neki sxhkd, stb., és mégis többot foglal a rendszer. Az is igaz, hogy a rendszerben még benne van pár szemét, dbus, at-spi, pipewire, amit nem én telepítettem bele, hanem valami csomag behúzta függőségnek, és az Arch elindítja, ha kell, ha nem.
Lehet nálad még valami régebbi Arch telepítés van, amibe ezek a szutykok még nincsenek benne default, és/vagy a terminálod is soványabb. Egyébként a bspwm-re átállást én is fontolgatom, mert összességében a dwm nem jön be. Használható, elvagyok vele, de vannak korlátai, mindenhez patchelni kell, nem támogatja rendesen a panelprogramokat, mint polybar, nem lehet manipulálni X-es toolokkal (xdotool, wmctrl, néhány scriptemben használnék ilyeneket), mivel nem ewmh kompatibilis. A bspwm úgy sokkal rugalmasabb nála, hogy lényegében semmivel nem bloatabb, így kacsingatok felé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest