Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ugyan már nincs mit. Én valahogy ezt az etapot leküzdöttem már jó időben előre. Csak elképzelem, ahogy a 80-éves körüli kollégám ma bemenvén az munkahelyére ma már el olvassa ezt az emailt és nagy élvezettel elkezd telefonálgatni, excel értő embert keresni ...Nagyon érdekes. Nekem felért egy továbbképzéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Napelem
- PlayStation 5
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Lenovo 14.5 Yoga Slim Pro 7 IPS 2.5K 90Hz Ryzen7 7840HS 32GB 512GB RadeonT 780M Win11 Garancia
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ugyan már nincs mit. Én valahogy ezt az etapot leküzdöttem már jó időben előre. Csak elképzelem, ahogy a 80-éves körüli kollégám ma bemenvén az munkahelyére ma már el olvassa ezt az emailt és nagy élvezettel elkezd telefonálgatni, excel értő embert keresni ...Nagyon érdekes. Nekem felért egy továbbképzéssel.
BoB