- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii #7727 üzenetére
Ez igaz, hogy felesleges csak ehhez feltenni még egy programot, de az imagemagick hasznos egyébként is, mivel nem csak képforgatásra lehet használni, hanem bármilyen tömeges átméretezésre, konvertálásra, képmegjelenítésre, fontok megjelenítésére is, akár még pdf-et is konvertál, tehát egy elég univerzális eszköz, szinte bármit visz, ami nem hang vagy nem videó. Így én mindig felteszem, nyilván ez nem kötelező, egyéni döntés eredménye.
@sati: próbáld így:
for_window [title="feh"] floating enableEzt a swayimg-t még nem próbáltam, de egy elég szög egyszerű valaminek tűnik. Igényfüggő, hogy elég-e valakinek, már így ránézésre leszűröm ezt.
Rég nem swayeztem, már pár hónapja, mert az új gépre még nem tettem fel. Most újra X.org-os WM-eket próbálok, amiket régen nem próbáltam. De lehet visszatérek Sway-re, mivel az jobban bevált, de a Waylanddel az a baj, hogy kevés használható WM van rá, Sway, Weston, és kifújt. Vannak még waylandes WM-ek, de azok nagyon kísérleti, proof of concept állapotban vannak, és nem sok mindenre használhatók. Míg X.org-ra van egy rakat érdekes WM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- Drón topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged