- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Ez igaz, hogy felesleges csak ehhez feltenni még egy programot, de az imagemagick hasznos egyébként is, mivel nem csak képforgatásra lehet használni, hanem bármilyen tömeges átméretezésre, konvertálásra, képmegjelenítésre, fontok megjelenítésére is, akár még pdf-et is konvertál, tehát egy elég univerzális eszköz, szinte bármit visz, ami nem hang vagy nem videó. Így én mindig felteszem, nyilván ez nem kötelező, egyéni döntés eredménye.
@sati: próbáld így:
for_window [title="feh"] floating enableEzt a swayimg-t még nem próbáltam, de egy elég szög egyszerű valaminek tűnik. Igényfüggő, hogy elég-e valakinek, már így ránézésre leszűröm ezt.
Rég nem swayeztem, már pár hónapja, mert az új gépre még nem tettem fel. Most újra X.org-os WM-eket próbálok, amiket régen nem próbáltam. De lehet visszatérek Sway-re, mivel az jobban bevált, de a Waylanddel az a baj, hogy kevés használható WM van rá, Sway, Weston, és kifújt. Vannak még waylandes WM-ek, de azok nagyon kísérleti, proof of concept állapotban vannak, és nem sok mindenre használhatók. Míg X.org-ra van egy rakat érdekes WM.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB