- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
A próféta szóljon belőled. Ennek ellenére nem teszem vissza. Nem durcizásból, hanem már tényleg nem először volt qB-tel problémám. Igaz nem is túl sűrűn, kb. 3 évente egyszer, de nem akarok gikszert legközelebb. Egy ideje már a minimalizmus jegyében váltani akartam qB-ről, de mindig halogattam, hogy egyelőre még jó lesz, majd máskor váltok, elfér még, és végül ez az utolsó probléma adta meg a lökést, hogy a váltást komolyan vegyem, ne halogassam.
Egyébként meg a Testing tároló nem gáz, ez az első problémám vele, pedig már majd 2 éve engedélyeztem. Eddig még nem tört el ezen kívül semmit. Vagy csak nem futottam bele, mert nem használtam azokat a csomagokat, amik eltörtek másnál. Igaz nem is sok csomag van benne, meg ha valami el is törik, az szerintem a sok függőséggel rendelkező, komplex/bloat rendszerek csomagjainál van, tipikusan Gtk-s, Qt-s alklamazások és DE-k, DE komponensek, amiket nem használok. De abban igazad van, hogy a Testing pont erre való, hogy ezeket a problémákat megfogja. Amit nem értek, hogy mi tartott eddig, mire javították, több hét telt el.
Windowsra viszont még mindig ajánlom, mert a uTorrentet fizetőssé tették, az ingyenes verziót telenyomták reklámokkal és bitcoin miner szeméttel. Így ezen a platformon a qBittorrent a legjobb, meg nem szokott vele baj lenni, mert többen használják, és nagyon alaposan tesztelt binárisokat kap ez a platform, hozzá vannak csomagolva a szükséges függőségek is, dll-ek formájában, így nincs az, hogy a függőség törik el. Windowson amúgy sincs értelme a minimalizmusnak, mert per definitionem az egész platform bloat.
Bár nekem az a legnagyobb szívfájdalmam, hogy az rTorrentet már régóta nem fejlesztik, szerintem végleg magára hagyták. Az lenne a legminimalistább, tényleg csak pár dolog hiányozna belőle, hogy az megfeleljen (torrentek sortartása, áttekinthetőbb CLI felület).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Forrmell.enn
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Dune: Awakening
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest