Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
üzenetére
Az biztos, hogy nagy előrelépés lesz az az újabb asztali konfig egy mobil AMD-s laptophoz képest. Az A6 asztali változatban sem túl erős proci, az A-s sorozatból szerintem az asztali A10, ami minimálisan elmegy szódával.
Asztali gép további előnye, hogy könnyebben bővíthető. Ha most a 4. gen i5 alatt már DDR4-et használsz, akkor később nem nagy befektetéssel váltasz Ryzen platformra, amihez csak procit és lapot kell venned, ami nem olyan rettenet nagy pénz, ha nem a legfelső kategóriából veszed. De ezzel a 4. gen i5-tel is el lehet lenni még hosszú évekig. Főleg olyan lájtos felhasználással, ha csak 10 fülön böngészel, meg linuxozol (ami eleve erőforrástakarékosabb, mint a Windows), arra még overkill is.
(#6836) Shyciii: elvileg a -Syu is elég. Az Syyu csak annyival több, hogy az mindenképp kierőszakolja a csomaglisták letöltését a tárolókból, akkor is, ha a legutóbbi listák óta nem történt benne módosulás. Ezt akkor érdemes csak megcsinálni, ha új tárolót vettél fel, de elvileg akkor sem muszáj.
Egyébként most engem is nyakon öntött egy nagy frissítés, így hogy beszélünk róla, nyomtam neki én is. 1 hete frissítettem, és mégis 401 csomag frissül 1276 MiB terjedelemben, és 5220 MiB-ot módosít a rendszeren
Előtte 2 hónapig nem frissítettem, és annyi idő alatt jött össze ugyanennyi frissítés, most meg 1 hét alatt, ez nem semmi. Az én update-em még nem futott le, de én nem számítok problémára, a pálcika WM meg a terminálos cuccok nem nagyon tudnak eltörni, annyi egyszerűek, hogy nincs rajtuk semmi bonyolítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Okos Otthon / Smart Home
- Ezek a gaming monitorok az AOC jó ajánlatai közé tartoznak
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Előtte 2 hónapig nem frissítettem, és annyi idő alatt jött össze ugyanennyi frissítés, most meg 1 hét alatt, ez nem semmi. Az én update-em még nem futott le, de én nem számítok problémára, a pálcika WM meg a terminálos cuccok nem nagyon tudnak eltörni, annyi egyszerűek, hogy nincs rajtuk semmi bonyolítás.
BoB