- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Na de én honnan tudjam mi kell nekem? Lehet nem nekem való az Arch, mert itt elöbb tudni kell mit akarok és hogyan?! Mert olyan mélységében nem ismerem a rendszert. pl. A wiki egy eldugott zugában olvastam véletlenül azt is, hogy az os-prober csak akkor veszi észre a többi oprendszert, ha fel van csatolva. Ezt is most tanultam meg.
Próbálom az ilyen apró (tudás)szilánkokat egy egységesz egésszé formálni, de nagyon nehéz. pl. a telepítő videók/leírások többsége elavult, nekem meg szükségem lenne egy szájbarágósabb leírásra. Egyrészt azért, hogy meglegyen a sikerélmény, hogy működik, másrészt megtanulhassam belőle, hogyan működik. Viszont amikor ilyen mellékvágányra futok(vagy inkább szakadékba) az elég frusztráló...
Az EFI-ről ne is beszéljünk, még hátra van a feketeleves. Lassan kihal alólam a BIOS-os laptopom, és az UEFI lesz a következő nagy falat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest