- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Rap, Hip-hop 90'
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
attilav2 #6199 üzenetére
Jó, végül is azt használsz, amit akarsz. Csak furcsa, mert Archról nem NyíltSüSüre szoktak váltani, hanem Voidra, Gentoora vagy LFS-re, vagy valamelyik BSD-re.
A jogokat állítani tudod scripttel is, nem kell kézzel minden frissítéskor. Sőt, beledrótozhatod az AUR-os makepgk scriptbe is.
De végül a disztró nem annyira számít, ha elérsz egy tudásszintet, onnantól mindegy lesz mit használsz, mindet be lehet állítani a saját igényeid szerint, és csak abban van különbség a disztrók között, hogy:
1) milyen módszerrel frissülnek2) milyen frissek a csomagok
3) mekkora a csomagválaszték a hivatalos és külső tárolókban. -
Shyciii
veterán
válasz
attilav2 #6199 üzenetére
Kíváncsinak és is kíváncsi vagyok, így pl a clear linux-ot megnéztem virtuális gépen (kb 20 perc elég is volt belőle), meg szembejött egy Debian alapú Openboxot használó rendszer is, ami azért érdekelt, mert én is csak szimplán Openboxot használok. Ezt is megsasoltam kb 20 perc alatt és kész. Ezekre elég egy virtuális gép. Full telepítést ilyen kíváncsiságokra nem pazarolok
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest