Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Ne aggódj, szerintem nálad is a most kijött Mesa 19.2.0 okozza a hibát. Nem az Arch hibája, a Mesa devek írták a szoftvert ilyen instabilra. Tudnak a hibákról, javítás alatt van, nemsokára várható a 19.2.1.
Nálam egyébként csak a Chromiummal van baj. A többi program teljesen jól megy, Firefox, mpv, játékok.
(#5990) eddie1978: Annál szerintem el fogod tudni kerülni ezt a hibát, mert hátrébb jár a verziókkal, így a Mesa csomag is régebbi benne. Mire meg elérnek az újabb verzióig, az már a javított 19.2.1 lesz. Egyébként jövő héten én is kipróbálom a CL-t, nagyon kíváncsi vagyok rá. Nem a stabilitására, hanem a sebességére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest