Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Jhonny06: Kindle reklámmentesítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
Én is főleg akkor húzok újra Archot, ha új rendszermeghajtót vagy új gépet veszek (bár a legutóbb vett SSD-mre, már tar-ral klónoztam a rendszert, nem húztam újra). Amúgy csak kétszer kellett Archot ezen kívül újrahúzni, egyszer az én hibámból, elhánytam a jogosultságokat az új user home-jában, és polkit hiba miatt behalt a systemd, nem lehetett megjavítani. A másik alkalommal meg GPU és Wi-Fi bugos működése miatt váltottam Xorg-ról Waylandre, de akkor már az ext4-ről f2fs-re váltást is megléptem. Nyilván én sem telepítem újra hetente. Nagy ritkán viszont nem lámaság újratelepíteni. Nekem sose volt szent a belakott rendszer, ellentétben itt a PH-n sok emberrel. Majd belakódik újra, meg így a legjobb tiszta lappal kezdve kipróbálni teljesen új dolgokat. Ez a jó az Archban, nem vagy kiadásokhoz meg flavor-ökhöz kötve, bármit fel lehet rá tenni, bármilyen rendszert össze lehet rá legózni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Autós kamera eladó
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Macbook Air M3 15" 8GB 512GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB