- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
Az evolution is gitről szedte le a legfrissebb stabil vagy fejlesztés alatt álló telepítőt, és ezt csinálja ma is. Egy telepítés folyamán véletlenül kihagytam az gvfs, xdg, bash-completion stb csomagokat, aztán csak felszaladtam a projekt oldalára és megkerestem a sort
Nekem ez a makeiso és architect egyelőre gyengének tűnik, az architect klasszikus konzolos telepítője miatt egyébként nem tudtam egy kis tárhelyű rendszer telepítésekor használni, mert bármikor új terminált nyitottam elindult a telepítő, pedig nekem terminálból kellett volna:
- csatolni, már formázott partíciókat
- időközben ramdiskre csatolt /var/cache/pacman/pkg-n belüli fájlokat törölni
- archroot-tal telepítési lépések között localepurge-olni
Szóval szerintem, az evolution ablakkezelős és többalblakos módja egyelőre még használhatóbb.
Az induláskor az architectnél van egy elgépelés, a "rendszergazdai jogok és aaz internetkapcsolat" ellenőrzésénél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
- DOOM - The Dark Ages
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házimozi haladó szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Gombászkönyvek egyben
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest