Hirdetés
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
A systemctl suspend alapból engedélyezve volt, én a suspend és/vagy a resume idején futtatott egyéni scriptekről beszéltem. De azokhoz sem kellett service fájlt kreálnom, ezzel sikerült egyszerűen megoldani: Hooks in /usr/lib/systemd/system-sleep
"systemd runs all executables in /usr/lib/systemd/system-sleep/"
Azért kellett, mert állandóan parkoltatta a hdd fejet (energiatakarékos mód, WD hdd), kb. 8-10 mp után (de ezt másik disztrók alatt is csinálta), és hiába állítottam be a hdparm értéket, mert sleep-resume után mindig visszaállt alapértelmezettre és megint folyamatosan parkoltatta a fejet. Viszont így minden ébresztéskor le van futtatva a script ami beállítja a hdparm értéket (kikapcsolja az energiatakarékos módot), így megszűnik a gond. Akksi időben sok különbséget nem vettem észre amúgy sem.
A suspend egyébként mindig RAM-ba ment, a hibernate ment lemezre (vagy van még hibrid megoldás is, ugye).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB