- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Egyelőre nem akarok szabályozni csak megnézni akarom, hogy most így mennyin megy a proci. Akkor ha jól értem erre a Conky kell.
(Nekem meg asztalim nincs már jó pár éve, és a Linuxot már eleve laptopon kezdtem. De ennyire elemeire szedett op.rendszer nálam ugye még ez az első
)
Aztán még egy újdonság amibe ma futottam bele. A két tök egyforma - csak az egyik már dizájnosabb, mert újabb - WD usb-s vinyómból az egyiket vfat-nak mutatja a másikat meg ntfs-nek
Létezhet, hogy alapból így voltak formázva? Csak mert én nem formáztam őket mikor megvettem, és eddig az Ubuntu alatt ugye nem volt velük gondom. Most viszont az újabb vinyón - amit ntfs-nek mutat - levő fájlokhoz nincs írásjogom. Ma akartam rajta levő txt fájlt szerkeszteni és nem engedte, akkor vettem észre ezt.
Összefügghet azzal is, hogy mikor Debiant próbáltam azon meg csatolni nem csatolta fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest