- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- moonlight115: Privát, oh!
- iPhone témaösszefoglaló
- Evil Snowman: Cumizás igen nagy Elan-nal
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polip89
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni egy elektromos problémával kapcsolatban. A gépem áramtalanításakor az egész lakásban elmegy az áram.Az áramtalanítás menete: Először kikapcsolom a gépet, ezután a hosszabítót kapcsolom ki a rajta lévő gombbal. A hosszabbító kikapcsolásakor egyből levágja a lakásban a biztosítékot. Azóta volt kint villanyszerelő és kicserélte a szobához tartozó FI relét 13A-ról 16A-ra. A helyzet sajnos változatlan. Én a számítógépem tápjára gyanakszom. Szerintem az okozhatja a zárlatot, de ez csak magamfajta laikus hipotézis. A hosszabítót már kicseréltem. A gépet átkötöttem másik konnektorba. A probléma továbbra is előfordul (10 áramtalanításból 4-5 alkalommal)
Fontos tudnivaló még, hogy a lakás 2 részre van osztva. Az egyik felében egy építésziroda működik a másik felében lakom én. Ez a két egység egy rendszerről és áramkörről működik. Az irodában napközben 6 PC, egy szerver és két nyomtató működik folyamatosan, gond nélkül.
A zárlat (vagy minek is nevezzem) napszaktól függetlenül megtörténik. Éjjel is, amikor senki nincs a szomszéd irodában.Szerintetek mi okozhatja a problémát? Megoldaná a helyzetet egy szünetmentes táp beiktatása?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Üdv,
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Kerékpársportok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Path of Exile (ARPG)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest