- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polip89
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni egy elektromos problémával kapcsolatban. A gépem áramtalanításakor az egész lakásban elmegy az áram.Az áramtalanítás menete: Először kikapcsolom a gépet, ezután a hosszabítót kapcsolom ki a rajta lévő gombbal. A hosszabbító kikapcsolásakor egyből levágja a lakásban a biztosítékot. Azóta volt kint villanyszerelő és kicserélte a szobához tartozó FI relét 13A-ról 16A-ra. A helyzet sajnos változatlan. Én a számítógépem tápjára gyanakszom. Szerintem az okozhatja a zárlatot, de ez csak magamfajta laikus hipotézis. A hosszabítót már kicseréltem. A gépet átkötöttem másik konnektorba. A probléma továbbra is előfordul (10 áramtalanításból 4-5 alkalommal)
Fontos tudnivaló még, hogy a lakás 2 részre van osztva. Az egyik felében egy építésziroda működik a másik felében lakom én. Ez a két egység egy rendszerről és áramkörről működik. Az irodában napközben 6 PC, egy szerver és két nyomtató működik folyamatosan, gond nélkül.
A zárlat (vagy minek is nevezzem) napszaktól függetlenül megtörténik. Éjjel is, amikor senki nincs a szomszéd irodában.Szerintetek mi okozhatja a problémát? Megoldaná a helyzetet egy szünetmentes táp beiktatása?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Üdv,
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával