Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
válasz DeFranco #6528 üzenetére
Kb. szombat déltől ment tegnap estig a műszak. Volt egy pont tegnap este 11-kor (5 óra fentlét után, tucat altatással), hogy most megyek, és felköltöm a párom, mert valamit összetörök. Aztán érthetett a gondolatból, mert tényleg bealudt (kb. 2 órára), de utána a párom már csak egyszer kelt vele éjszaka.
Este annyit találtam csak, már átnézve mindent, ami csak eszünkbe juthatott - hogy a nunijába valami beleragadt, de nem kaki, szerintem csak a popsikrém lehetett. Elég hurkás már a gyerek, szerintem a redőkkel valahogy összeszedte a krémet. Fürdéssel nem jött ki, hiába próbáltam, mert állandóan kinyújtja a lábát és nem lehet fél kézzel hozzáférni. Így maradt a nedves fültisztító pálcika. Eltartott egy darabig, de sikerült. Amúgy tök gáz, mert nem is látszott alapból, csak az tűnt fel, ha pelenkázzuk, azt valamiért nagyon szereti és megnyugszik tőle.
Bár utána valamelyest javult a nyűgössége, azért így is elszenvedtem vele este. Így aztán a hétvége eredménye kb. 6-7 óra alvás volt neki naponta...mi meg felváltva őrködtünk.Nálatok nem volt olyan, hogy az addigi normális kajálás helyett (vagy egyhuzomban, vagy két lépcsőben bevágva az adagját), átváltott az ilyen 30-40 millis kajálásokra? Aztán büfi, beájul, 5 perc és kezdődik elölről az egész még büfi közben. Most ilyeneket csinált hétvégén. Az anyja is, meg ő is issza a Mecsek teát, nem is a pocijával volt a gond, hát passz.
Amúgy este kipróbáltam ezt a kendős-végighúzom-a-fején altatást, igazából működik. De csak akkor, ha már nyugodt, és aludni készül, más esetben nem működik, csak idegesíti. Majdnem hangosan felröhögtem, mikor kb. két ilyen kendős megmozdulás után lehunyta a szemét és nyitott szájjal bealudt - persze csak max. 10 percre, aztán kezdődött elölről az egész.
Szerk.: mi is beszéltük este, hogy átpakoljuk a kiságyat, most elég problémás, hogy mindig fordítva kell berakni az ágyba, mint ahogy bealszik. Valamint az ágy másik végébe tesszük a gyereket, most pont nem áll kézre.
(#6527) Padisah
Szépek, gratula!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest