Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Először is olvasd el ezt most: [link] Előbb kellett volna, de most sem késő, erre a helyzetre is van benne pár értelmes gondolat.
Nem fogok elkezdeni apa tömött bajsza vagyokot játszani, de ez a cikk engem nagyon de nagyon helyretett az első napokban, amikor közel nem éreztem magam sem apának sem embernek.
Nem tudom linkeltem-e már, de biztos fogom is még.
---
Másodszor: huh, először azt olvastam, hogy felkötöd a párod, mondom akkor most egy kicsit le kellene menned levegőzni, de aztán harmadszorra összejött az értelmezés
Ilyen van, nem ismerem a részleteket, hogy valójában mit jelent a nyűgösség, mit jelent a nem alszik és hogy néz ki a napotok, de ilyen időszakok, napok, akár hetek simán vannak. A tegnapi nap minden ismerősömnek katasztrófa volt, nekünk is az volt, az este még inkább. Hidd el őt is baromira zavarja, ettől ideges, és ettől nem bír aludni még annyira sem. Előbb utóbb elfárad.
Ahogy a cikkben is le van írva, lehet simán, hogy ez a beragadt cucc zavarta, vagy ez is faktor volt, ezeket át kell nézni, gombolás, izzadás, megtekeredett ruha, bármi lehet a klasszikus éhes/kakilt/hasa fáj trión túl, és ha egyik sem, akkor meg sztoikus nyugalommal tűrsz és ringatsz, nyugtatsz amíg meg nem unja. Meg fogja unni, legkésőbb két hónap múlva
Ilyen kicsiket eszik sokszor és közben meg kéri folyamatosan, nekünk is volt. Mi azt gondoltuk, hogy azért, mert egyszerűen elfogyott a tej, nincs több, és nem tud többet leszívni. Mivel viszont keveset eszik, hamar éhes lesz és nem tud úgy termelődni. Szar ügy, tartsatok ki, igyon rengeteg folyadékot a párod, nekünk bejött a soproni zéró (nincs benne kukoricagríz) és ha egyszer beáll a ritmus, akkor be fog állni a kajálás is. Ha van tej, és mégis ezt csinálja, akkor szimplán ennyire álmos, csak nem tud aludni.
Ez a kendős trükk milyen is? Hol lehet erről olvasni?
-
tildy
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest