Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

válasz emmm #11245 üzenetére

Én nem tudom, hogy lehet, de annyi "tökéletes szülő" van, hogy hihetetlen! Mindenkinek extra jó a gyerek, és úgy működik mint a tankönyvekben! Eddig kétszer volt, hogy majd'le térdeltek elénk, mikor ecseteltük a feleségemmel, hogy bár az életünknél is jobban szeretjük a fiúnkat , mégis egy rémálomként éljük meg a gyermek nevelést! Mondták, hogy el sem hiszik,, mert olyan sz@r szülőnek érzik magukat, amikor azt hallják, hogy mindenkinek "tökéletes" a gyermeke, és csodás az életük.... És el sem hiszik, hogy végre valaki beismeri , hogy nem minden olyan csodás, és "rózsaszín"...

Hát van ilyen is,, régi barátom gyermeke lassan egy éves,,, amikor látom, álomszerű a viselkedése,a mi emlékeinkhez képest...ők ilyen srácot nyertek... :U
    Aztán van olyan, hogy ugyanaz a rémálom, de nem ismeri be, hogy belerokkan....
    Mi meg az őszinte csoportba tartozunk...
    Imádjuk, büszkék vagyunk rá, de bele is rokkanunk minden nap,,, minden nap kicsit belehalunk, és másnap újra éledünk, mert tovább kell nevelni a kis csodát...
    Azután üvöltesz vele, majd sírsz, mikor később azt mondja mennyire imád... Vagy épp dagad a májad, mikor a közértben átöleli a combod, azt mondja," apa én nagyon szeretlek"... Melletted pedig a három gyermekes apuka azt mondja " ez nekünk egy tábla csokoládéba kerül, hogy megkapjuk" :DDD

Családok, gyermekek,,,, mind ,mind különböző... :U
    ;)
    És így nincs is tökéletes nevelési módszer...

Szvsz.!

Új hozzászólás Aktív témák