- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Sziasztok. egy ismerősöm hozott egy 2011-es macbook pro-t amire egy szakbarbár vélhetően windowst akart telepíteni,első bekapcsoláskor ez a kép fogadott:
Nos, életem második macbook-ja, az elsőt több éve javítottam, hasonló próbálkozással, csak a nem volt kiherélve....
A gyári háttértár és szerintem a gyári memóriákat is kiherélték belőle, mert 60gb-os v300as kingston sssd van most benne és 2db 4gb-os sk hynix ram... az internet recovery elindul, de a telepítőt már nem hajlandó elindítani...plusz flux nyomai vannak az alaplapon a gpu körül....
Próbáltam pendrive-ról is, transmac-el feltenni 1 high sierra telepítővel, de a boot menüben(alt gombbal) nem hozza fel...
Plusz ai szépíti a dolgot, hogy az akkupakk teljesen 0-s cellákat tartalmazott, most azokat kicseréltem,hogy lássa rendesen az akkut, de így se indul semmilyen telepítő... próbáltam a kiadáskorit is(shift+alt+cmd+r) meg próbáltam a legfrissebb rendszert is(alt+cmd+r), de egyik sem indul....
Szeretné az ismerős eladni, de jelenlegi állapotában csak alkatrésznek alkamlmas...
Valakinek valami ötlete esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Mini PC
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Vadonatúj ASUS TUF Gaming A16 FA608W-QT012W, 16"WQXGA IPS, AMD Ryzen, AI 9 HX 370, 32GB 1 TB SSD, RT
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest