Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothm
őstag
Sziasztok! Gondoltam, hogy egy kis nyári munka után lecserélném eee-pc-m egy macbookra amit valószínűleg használtan vennék. Az lenne a kérdésem, hogy most mi a jó ár, egy használt gépért, ami nem átverés... Előre is köszi!
-
-
tothm
őstag
Újra én... Az lenne a kérdésem, hogy az apple op. rendszere alapból felismeri az office dokumentumokat? A leopard vagy a tigger a jobb? Sok a változás? Előre is köszönöm!
-
tothm
őstag
Még egy bónusz kérdés: Mi annak a programnak a neve ami a macen belül van és onnan tudom elindítani az xp-t, esetleg magyar leírás? Köszi!
-
tothm
őstag
Sziasztok!
Engem is megfogott az apple láz. Jelenleg is van egy ipadem, és egy iphone-om, de mivel jövőre a fősuli miatt muszáj lesz, kéne vennem egy laptopot is.
Amire használnám: Net, Office. Tehát nem kell egy erőmű, viszont fontos, hogy ne legyen valami übernagy súlyú.
Amin töröm a fejem: Első szériás air, vagy első szériás unibody. Ahogy néztem az unibody azért drágább egy picivel. Ennyivel jobb is? Szerintetek nekem elég lenne az air is?Köszi a segítséget előre is!
-
tothm
őstag
válasz Barett 50cal #5445 üzenetére
Tehát amin gondolkozok Macbook Air (sima), vagy Macbook Unibody. Netre végül is elég a sima air nem?
-
tothm
őstag
válasz atomchicken #5449 üzenetére
Szia!
Köszi a segítséget! Fehér gépet nem szeretnék az anyaghasználata miatt.
Mi a gond az 1., 2. air szériával? Leírnád, ha megkérlek?
köszi -
tothm
őstag
Tapasztalatokat várnék Macbook Air 1gennel kapcsolatban. Előny/hátrány, stb..
Köszi! -
tothm
őstag
Hello Mindenkinek!
Köszi mindenkinek az segítséget air témában. Még egy kérdés: Az igaz, hogy törött zsanéros airt gari időn túl is cserélnek?
Más: Lehetőségem lenne egy macbook unibody white-t gépet 95körül elhozni. Használt állapot, 250gb vinyó, 2gb ram, nem igazán jól szuperáló dvd író(néha hülyéskedik). Azért ez nem rossz ár, igaz? Vagy inkább hagyjam? -
tothm
őstag
Sziasztok!
Hamarosan szeretnék venni használtan egy macbookot.
2 típus között hezitálok: Macbook 5.1, és innentől felfelé az alu sériák, vagy Macbook air 2.genes 13".
Szerintetek? Árban melyik olcsóbb? Pl. egy macbook 5.1-nek az akkuja mennyit bír nagyjából?Köszi!
M -
tothm
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem! Vettem ma egy late 2010 11" airt. Beakarnám állítani a magyar nyelvet, de valamiért nem engedi. Amikor rábökök, csak egy kis kéz jelenik meg az egérmutató helyén, de nem állítja be.
Mi lehet a gond?
Köszi, M -
tothm
őstag
Tudtok ajánlani free java appot macre?
Köszi -
tothm
őstag
Azt tudja valaki, hogy firefoxba hogyan lehet beállítani, hogy legyen multitouch?
-
tothm
őstag
Sziasztok!
Az miért lehet, hogy ki van kapcsolva a vendék fiók, de a bejelentkezési képnél ott van... Elég zavaró... Segítsetek kérlek!
Köszi, M -
tothm
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #10497 üzenetére
Enélkül nem is működik a find my mac?
-
tothm
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet hogy a 11" air-emen mostanában elmegy a wifi.
Egyszerűen nem értem. Csatlakozik a hálózathoz, de nincs kapcsolat. Utána wifi ki, be és jó. iPhone-on nincs gond.
Szerintetek?
Köszi! -
tothm
őstag
Sziasztok!
Hol tudom beállítani, hogy külső merevlemezt tudjuk írni is nem csak olvasni!?
Köszi -
tothm
őstag
Sziasztok!
Használ esetleg valaki 2017-es Touch Baros 13" Pro-t? Ha igen, milyen az akkuideje internetezés közben, magas fényerőn? Nekem 3-4 óra körül van, amit egy kissé keveslek....
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
- Apple MacBook Air M1 (2020) 13.3 256 GB (8 GB RAM
- Beszámítás! Apple MacBook Pro 16 2023 M3 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 2020 13" M1 16GB/256GB
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest