Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz Rolly #118853 üzenetére
Na akkor hogy még jobban összezavarjalak Annak elenére, hogy konkrétan én vagyok itt az egyik leegnagyobb szószólója a "ne vásároljunk fölösleges memóriát a Mac-ünkbe aranyáron" elvnek, a Te felhasználásodnál lehet, hogy kelleni fog a több memória sztem (a Docker macOS-en VM-technológiát használ mindenképp a konténerezett szoftverek futtatásához, akár Windows- akár Linux-konténert használsz /tudtommal nincs natív macOS-konténer Docker esetében/, szóval 1-2 konténer használata mellett nem sokat nyersz vele memóriahasználatban, /úgyis min.két oprendszer dolgainak kell a memóriaában lennie/, persze egyéb előnyei bőven vannak/lehetnek), én az 1.-t választanám, de plusz memóriával konfigurálva, a vm technológia ill. a docker for macos alkalmankénti használata miatt. Plusz én is vennék egy jó monitort még mellé.
Perzse mindez attól függ, milyen "komolyak" a programozási projektjeid.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple MacBook Pro 2021 14" M1 PRO 16GB 512GB - M1 Pro 16GB 512GB garanciával hibátlan
- MacBook Pro Retina 13" M2 / 8 GB / 512 SSD / Magyar Billentyűzet / 60 nap garancia
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 16GB RAM/512 SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- MacBook Pro 13" Retina Touchbar 2019 i5-8279U 2.40 16GB/250G SSD GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro 12CPU/18GPU 36GB/512GB SSD Magyar bille Azonnal átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest