- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
vadkörte #1742 üzenetére
Mint írtam jobban elvoltam az ip15 60hz-vel mint droid 120al . Alapvetően az tényleg gyorsabb , de viszonylag sűrűn darabosabb mint itt , itt szépen flow minden szinte mindig.
Persze amúgy látni a 60hz-t főleg ha mellé teszel másikat többet tud , ez kb olyan mint akinek erősebb autó a preferencia.
Én ide is tartozom oda is , nem lèt szükséglet de van is rá igényem, mert kellemesebb a szemnek és szeretem ha valami flow.
Egyébként se itt se droidon nem vettem észre hogy sokat számítana a felbontás és frekvencia állítás . ( Na az 5g off az látványos javulást hozott ) itt szerencsére semmilyen kompromisszumot nem kell kössek hogy nekem parádés legyen az üzemidő. És ez az ami nálam pl nagyon nagy érv.
Nem akarok telefont újra indítani állandóan, újra telepíteni vagy más appot használni mint amit megkaptam droidon legutóbb a problémákra.
Just using and that's it.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest