- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
senior tag
Majd ha aktuális lesz a csere akkor érdekel az ár addig bármi történhet.
-
Sasi001
senior tag
válasz
h_benjamin #2699 üzenetére
Akár lehet valami hálózat fejlesztés is.
-
Sasi001
senior tag
válasz
h_benjamin #2690 üzenetére
Se wifi se hálózat gond nincs nálam. (Telekom)
-
Sasi001
senior tag
válasz
tysonn198810 #2680 üzenetére
Szerintem nem kell bekapcsolni semmit.
-
-
Sasi001
senior tag
Azért ezt így nem mondanám, hogy szar. Gyári szilikon tokban ejtettem már le telefont, semmi baja nem volt a telefonnak. A tok az megsérült. Plusz ki van mindegyik hagyva a kamera gombnál, a gyári nincs. December óta használom de olyan mint az új. iPhone 6-tól minden évben váltok, szinte csak gyári szilikon tokot használtam. Semmi gond nem volt egyikkel sem.
-
Sasi001
senior tag
-
Sasi001
senior tag
Nekem bután néz ki ha csak a kamera lencséknél van kihagyva. Arról sem vagyok meggyőződve, hogy az jó. Azért van ott még 1-2 érzékelő.
-
Sasi001
senior tag
-
Sasi001
senior tag
Úgy látom azért a 16-os szériánál az akkumulátorok jobban sikerültek. A 15-nél azért sok bejegyzés volt, hogy 20-40 ciklus környéken már esett a kapacitás.
-
Sasi001
senior tag
-
Sasi001
senior tag
Minden iPhone-t optimalizált töltéssel töltöttem, de úgy látom, hogy nem szerette egyik sem mert mindegyik akku hamar degradálódott. Mondjuk nekem valamiért úgy töltötte, hogy hajnal háromra feltöltötte, holott mindig reggel 6-kor vettem le töltőről. Most decemberben vettem a 16pm-ot, itt változtattam a töltési szokáson, kiváncsi leszek az eredményre.
-
Sasi001
senior tag
Erre találtak ki az optimalizált töltést, lassítja az akkumulátor degradálódását, de mint a szóban benne is van lassítja, de nem tesz jót neki, hogy egész éjszaka töltőn van. Ha rákeresel, sokat lehet olvasni a témában. IPhon 6-tól minden évben váltottam, próbálgattam a töltési módszereket tisztában vagyok vele mi a jó és mi nem. De mindenki úgy tölti ahogy neki kényelmes. Ja és amikor az optimalizált töltést használtam minden telefonom 1-éves korára átlag 93%-on volt. Aki össze vissza töltötte de nem egész éjszaka azoknak meg 100% volt az akku kapacitás 1-évesen.
-
Sasi001
senior tag
válasz
h_benjamin #2437 üzenetére
Miért lenne fura? Összesen 14X merítetted le 100-ról 0-ra.
-
Sasi001
senior tag
válasz
TechN7ne #2432 üzenetére
“Am 20 és 80 között tartva többet kell tölteni a telefont ,így sztem hamarabb tönkre is megy.”
A töltési ciklusok száma ugyanannyi. 1 töltési ciklus= 1-teljes feltöltés-lemerítés. Mindegy, hogy hányszor rakod töltőre. A 100-on tartást nem szereti az akku, meg a 20% alá merítést.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Zozzer888 #2423 üzenetére
Éveken keresztül 100-ra töltöttem, de most kipróbálom 90-es korlátot, mert bőven elég, 100-nál viszont nem megy el a felhasználási szokásommal 2-napot. Egy telefonom sem volt még 100-as kapacitáson 1 éves korában. Kiváncsi leszek, hogy valamit számít-e ha nincs 100-ra töltve.
-
Sasi001
senior tag
Még jó, hogy a családi fotókhoz nem kell a makró. Ez kb. a felhasználók 1%-át érinti. Az az 1%-ék pedig vegyen hozzá megfelelő eszközt. Az iPhone modelleket egyéb értékes tulajdonságai és kezelhetősége miatt vásárolják az emberek nem ilyen hülyeségek miatt. Elég unalmas már ez a téma.
-
Sasi001
senior tag
Valaki találkozott már olyannal, hogy egy app lerakásakor nem a helyére megy vissza, hanem a képernyő közepén tűnik el záródik be?
-
Sasi001
senior tag
válasz
molacika91 #1980 üzenetére
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Megkímélt állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - szürke
- Nagyon szép állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - fekete
- iPhone 13 - 128 GB - 83% akku - Vodafone-os (One)
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest