Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemdom
tag
Most nagyon látszani fog, hogy Samsungról jöttem, és az első daily driver iPhone-omról van szó, DE…
Most tényleg azon vagyunk megrökönyödve, hogy egy opció, amit valszeg egyszer használt mindenki, amikor létrehozta a saját cc-jét, majd így “huss, elfelejtve” módon félreraktuk - hisz a beállítás után “it just works” -, valóban döcög (2 hónapja nem nyúltam hozzá, most megnéztem)?Ennyire nem volt SEMMI gond az iOS-szel ennyi éven át?
Ugyanitt: ami nekem inkább furcsa, hogy még 18 beta idején állítottam be ezt, akkor nem emlékszem, hogy lett volna röcögés. Mint a mellékelt ábra mutatja, én azóta nem is nyitottam meg ezt a menüt.
-
Zsolt,72
senior tag
Ez az egész irányváltás egy zsákutca, szerintem. Nekem úgy tetszett az iOS, ahogy 2018. során megismertem, megtanultam. Még ha jobban sikerülne az Android eredetű dolgok megvalósítása, azt mondanám: csak-csak, legfeljebb nem használom, ami nem érdekel onnan. De az nem oké, hogy az egész iOS lesz rosszabb az új irány miatt…. Kár érte. Pont azért kedvelem (még most is) ezt, mert MÁS, mint a robot. De így elvész a választás lehetősége, ha két, eddig markánsan eltérő OS helyett lesz kettő, ami egyre inkább hasonlít. Ez nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro - 128GB - Black Titanium - Jótállással
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s25 ultra 512gb, makulátlan,garanciális
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest