Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemdom
tag
válasz
waszabi07
üzenetére
Simán lehetséges, hogy a valós használat mást mutat, mint a youtube videók, ezzel nem is tudok vitatkozni!
Legalább megerősít a döntésemben a 15PM mellett, mostanában ezt keressük az interneten, ha jól értem. 
Igazából a cégnél volt több Ultra meg Pro Max, viszont mivel nagyon különböző használati szokások vannak, ezért nagyon különböző visszajelzéseket is kaptam. Mindenesetre azt megtudtam mindkét telefonról, hogy jól bírják a Webex videómeetingeket, ami nekem kb a legfontosabb volt benne.

#4454joey04 : én használom, amióta rájöttem, hogy nem csak automata beállítások vannak az AoD battery widgetekhez - 2 battery widget van kint, az egyik mindig a telefont, a másik az épp csatlakoztatott eszközt vagy a telefont mutatja -, és beállítottam a notificationöket meg a weather widgetet, azóta nekem tetszik, nem érzek visszalépést az S21 Ultra ONE UI AoD-hoz képest. Természetesen a háttérképet nem jelentetem meg AoD-on, nem vagyok barbár.

Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Star Wars rajongók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Legalább megerősít a döntésemben a 15PM mellett, mostanában ezt keressük az interneten, ha jól értem.