Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

kemdom
tag
válasz

waszabi07

üzenetére
						Simán lehetséges, hogy a valós használat mást mutat, mint a youtube videók, ezzel nem is tudok vitatkozni!
 Legalább megerősít a döntésemben a 15PM mellett, mostanában ezt keressük az interneten, ha jól értem. 
Igazából a cégnél volt több Ultra meg Pro Max, viszont mivel nagyon különböző használati szokások vannak, ezért nagyon különböző visszajelzéseket is kaptam. Mindenesetre azt megtudtam mindkét telefonról, hogy jól bírják a Webex videómeetingeket, ami nekem kb a legfontosabb volt benne.

#4454joey04 : én használom, amióta rájöttem, hogy nem csak automata beállítások vannak az AoD battery widgetekhez - 2 battery widget van kint, az egyik mindig a telefont, a másik az épp csatlakoztatott eszközt vagy a telefont mutatja -, és beállítottam a notificationöket meg a weather widgetet, azóta nekem tetszik, nem érzek visszalépést az S21 Ultra ONE UI AoD-hoz képest. Természetesen a háttérképet nem jelentetem meg AoD-on, nem vagyok barbár.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
 - Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
 - Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
 - Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Legalább megerősít a döntésemben a 15PM mellett, mostanában ezt keressük az interneten, ha jól értem.